0
Korpa je prazna

Zaštita podataka klijenata

U ime KNJIŽARA PISMO BEOGRAD(NOVI BEOGRAD) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. 

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje iinformisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. 

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. 

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. 

Svi zaposleni TRGOVINSKA RADNJA KNJIŽARA PISMO BEOGRAD(NOVI BEOGRAD) (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju promene bilo kog ličnog podataka (npr. mesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promeni obavestiti  TRGOVINSKA RADNJA KNJIŽARA PISMO BEOGRAD(NOVI BEOGRAD) 

U slučaju promene o kojoj nije obavešten,TRGOVINSKA RADNJA KNJIŽARA PISMO BEOGRAD(NOVI BEOGRAD) ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbine odnosno isporuke proizvoda.